De Voorkamer is carried on by a group of people with different roles and responsibilities. Meet our current and previous team, volunteers, partners, local ambassadors and many other people who take part and believe in what we do.

Pim van der Mijl

Pim is de projectleider en ontwerper. Hij is dag en nacht bezig om alles mogelijk te maken. Als hij niet werkt, oefent hij de perfecte handstand push-up (hij werkt vooral veel, dus het is nog niet gelukt…).

Shay is the project designer. She develop conent and desgin the project methodology. Shay loves to host people, cook big meals and discover new cities.

Zakaria is een deelnemer van de pilot in Haren. Sinds de pilot is Zakaria onze taaltovenaar, hij helpt ons met het verspreiden van onze boodschap en communiceert in het Arabisch, Engels en Nederlands. Verhalen die hij vertelt zie je meteen vanuit zijn unieke perspectief.

Hennie Schreurs

Hennie is de penningmeester van de Collective Nouns Foundation, de organisatie achter ons project. Zonder hem zouden we verdrinken in bureaucratie. Je kunt hem herkennen aan zijn funky overhemden.

Jan is de voorzitter van Collective Nouns Foundation, de organisatie achter ons project. Jan is een designer en leraar in hart en nieren, en hij ondersteunt ons proces. Hij is een avontuurlijke ziel, altijd in voor een ontdekkingsreis.

Simone is een bestuurslid van de Collective Nouns Foundation, de organisatie achter ons project. Daarnaast is ze een erg getalenteerde textielontwerpster met een aanstekelijke lach.

Iris is the project communication manager. She is our local super connector. Being a social and venturous person, Iris is one of the founders of New Neighbors group in Utrecht. 

Hassan is een deelnemer van de pilot in Haren

Zakaria H. is een deelnemer van de pilot in Haren

Samer is een deelnemer van de pilot in Haren

Nouraldin is een deelnemer van de pilot in Haren

Muhamad is een deelnemer van de pilot in Haren

Eid is een verzamelaar met een passie voor het klussen aan z’n verzamelde objecten. Hij is zeer toegewijd en werkt hard. Bij De Voorkamer werkt hij samen met Salah aan metalen krukjes en lampen.

 

Salah is een bescheiden man die ervan houdt om met zijn handen te werken. Bij de voorkamer werkt hij samen met Eid aan metalen krukjes en lampen.

Jasien is een vriendelijke man met vele vaardigheden; hij heeft twee rechterhanden en staat altijd klaar om te helpen. Bij De Voorkamer werkt hij aan het plafond, de lichtinstallatie en de lampen.
 

Abdoulah is een echte netwerker met een pittig gevoel voor humor. Hij kent iedereen en heeft een heus talent om mensen met elkaar in contact te brengen.

 

Amany schrijft prachtige verhalen en gedichten. Ze is een wijze en gevoelige vrouw met een talent voor talen. Bij De Voorkamer is zij een verhalenverteller

Teune is de man achter de lens. Hij is de fotograaf van De Voorkamer. Teune heeft een scherp oog en hart voor het vastleggen van mensen en verhalen.

Jabber is een gepassioneerde muzikant met charisma en charme. Bij De Voorkamer leidt Jaber muziekevenementen en helpt hij met begeleiden van de workshops.

Tamer brengt mensen samen. Hij is er altijd om te helpen en dingen uit te leggen. Bij De Voorkamer houdt hij zich bezig met public relations en communicatie.