JOIN & BE PART

Lijkt het je leuk om een van onze evenementen te organiseren, of mensen te helpen met de Nederlandse en Arabische taal? Op deze pagina vind je terug welke evenementen op zoek zijn naar enthousiaste mensen!

Vrouwencafé organisatoren gezocht!

Dames van Utrecht! Het Vrouwencafé Team van De Voorkamer is op zoek naar nieuwe organisatoren! Het vrouwencafé is plek waar vrouwen met verschillende culturele achtergronden elkaar kunnen ontmoeten en verhalen kunnen delen. 

Organisatoren (vrijwilligers)

Wij zijn op zoek naar 'Organisatoren', die mee willen helpen met het bedenken, plannen en organiseren van Vrouwencafé evenementen! Wil je (samen met andere teamleden) deel uitmaken van het organisatieteam voor het Vrouwencafé van De Voorkamer? Sta je open voor het hosten van evenementen en het helpen met de voorbereidingen vooraf?

Geïnteresseerd? Bekijk dan de vacature op onze website of mail Tjasa van De Voorkamer: tjasa@devoorkamer.org.

Word vrijwilliger bij het Arabisch Taalcafé

Drie nieuwe functies in de culturele ontmoetingsruimte De Voorkamer!

Goed nieuws! We hebben veel mensen die graag Arabisch willen leren in ons Arabisch Taalcafé! Dit is een wekelijks terugkerend evenement dat als doel heeft niet-Arabisch sprekenden Arabisch te leren, zowel in gesproken als standaard Arabisch. Maar daarvoor hebben we een boost in ons team nodig!

Algemene Coördinator (vrijwilliger)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe 'Algemene Coördinator', die ervoor zorgt dat alle taken worden uitgevoerd! Lijkt het je leuk om (samen met de 4 of 5 andere teamleden) het Arabisch Taalcafé van De Voorkamer te coördineren? Kijk dan bij deze vacature voor meer informatie.

Curriculum Coördinator (vrijwilliger)

We zijn op zoek naar een nieuwe 'Curriculum Coördinator', die samen met andere mensen de inhoud voor het Arabisch taalcafé gaat helpen maken! Wil jij het Arabisch taalcafé helpen organiseren en de inhoud helpen ontwikkelen door samen met het team materialen, themakaarten en lesprogramma's te verzamelen en opnieuw te maken? Sta je open voor het hosten van het evenement in De Voorkamer en het reflecteren op het ontwikkelde curriculum? Bekijk dan hier de vacature.

Community Builder (vrijwilliger)

We zijn op zoek naar een nieuwe 'Community Builder', die wil helpen met het organiseren van activiteiten om het leren van de Arabische taal te stimuleren en tegelijkertijd in contact te komen met andere mensen! Iemand die enthousiast is over het coördineren van het Arabisch Taalcafé van De Voorkamer. Heb jij een passie voor co-creatie en culturele uitwisseling? Bekijk dan deze vacature.

Nog niet helemaal wat je zocht?

We organiseren veel verschillende activiteiten in De Voorkamer en denken daarom graag met je mee om te ontdekken welk evenement het beste aansluit bij jouw persoonlijke interesses en talenten. Ben je benieuwd wat De Voorkamer jou nog meer kan bieden? Neem dan contact op met onze Community Coordinator door een mailtje te sturen naar Tjasa.