JOIN & BE PART

Lijkt het je leuk om een van onze evenementen te organiseren, of mensen te helpen met de Nederlandse en Arabische taal? Op deze pagina vind je terug welke evenementen op zoek zijn naar enthousiaste mensen!

Word taalcoach bij het Nederlands Taalcafé

Het nieuwe Online NL Taalcafé van De Voorkamer is een groot succes en het aantal enthousiaste deelnemers blijft groeien! Daarom zoekt onze groep vrijwilligers naar versterking! Wil jij de ‘social distance’ digitaal doorbreken? Wil je graag een ander helpen bij de ontwikkeling van zijn of haar Nederlandse taal door leuke gesprekjes samen te voeren én lijkt het je leuk om mensen van over heel de wereld te leren kennen? Meld je aan door dit formulier in te vullen.
 
Het Nederlands Taalcafé vindt elke dinsdagavond plaats van 19:30 tot 21:00.

Open Call: Culture Shock!

We zijn op zoek naar muzikanten voor Culture Shock!

Culture Shock is een artistiek en sociaal experiment waarbij musici met verschillende culturele
achtergronden elkaar voor het eerst ontmoeten en samen creëren. We gebruiken muziek en
andere kunstvormen als verbindende kracht, en vervullen zo een leidende rol binnen het domein
van sociale en culturele uitwisseling.

Voor meer informatie over wat we zoeken, en de voordelen van deelname aan dit project - afgezien van de geweldige kans om je artistieke horizon te combineren en te verruimen - bekijk deze pdf.

 

Word vrijwilliger bij het Arabisch Taalcafé

Spreek jij Arabisch en vind je het leuk om anderen Arabisch te leren? We hebben ons Arabisch Taalcafé omgetoverd in een online café en zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe taalcoaches! Zo kan onze community bezig blijven met Arabisch leren, verbreken we samen de social-distancing en kunnen we elkaar blijven motiveren om het beste te maken van deze bijzondere periode. Meedoen? Stuur ons een e-mail naar info@devoorkamer.org.

Ben jij enthousiast om Arabisch Taalcafe coördinator te worden? Lees meer dan hier!

Het Arabisch Taalcafé vindt elke maandag plaats van 19:00 tot 21:00.

Nog niet helemaal wat je zocht?

We organiseren veel verschillende activiteiten in De Voorkamer en denken daarom graag met je mee om te ontdekken welk evenement het beste aansluit bij jouw persoonlijke interesses en talenten. Ben je benieuwd wat De Voorkamer jou nog meer kan bieden? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator door een mailtje te sturen naar Salma.