JOIN & BE PART

Lijkt het je leuk om een van onze evenementen te organiseren, of mensen te helpen met de Nederlandse en Arabische taal? Op deze pagina vind je terug welke evenementen op zoek zijn naar enthousiaste mensen!

Straffe Koffie vrijwilligers gezocht!

Goed nieuws! Nu de regels versoepeld zijn, kunnen we weer onze Straffe Koffie evenementen organiseren. Koffie drinken, bordspelletjes spelen, nieuwe mensen ontmoeten, oude bekenden tegenkomen en verhalen uitwisselen... binnenkort kan je om de week op woensdag langskomen bij de De Voorkamer. En daarvoor hebben we versterking van ons SK-team nodig!

Lijkt het je leuk om gezellige avonden te organiseren en host te zijn van Straffe Koffie evenementen? Stuur dan een mailtje naar community@devoorkamer.org met een korte beschrijving van waarom je geïnteresseerd bent in het vrijwilligerswerk. Zorg dat je het voor 14 juli stuurt! Hopelijk tot snel. 

Wil je nog wat meer informatie? Bekijk onze vacature

 

Word taalcoach bij het Nederlands Taalcafé

Het nieuwe Online NL Taalcafé van De Voorkamer is een groot succes en het aantal enthousiaste deelnemers blijft groeien! Daarom zoekt onze groep vrijwilligers naar versterking! Wil jij de ‘social distance’ digitaal doorbreken? Wil je graag een ander helpen bij de ontwikkeling van zijn of haar Nederlandse taal door leuke gesprekjes samen te voeren én lijkt het je leuk om mensen van over heel de wereld te leren kennen? Meld je aan door dit formulier in te vullen.
 
Het Nederlands Taalcafé vindt elke dinsdagavond plaats van 19:30 tot 21:00.

Word vrijwilliger bij het Arabisch Taalcafé

Spreek jij Arabisch en vind je het leuk om anderen Arabisch te leren? We hebben ons Arabisch Taalcafé omgetoverd in een online café en zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe taalcoaches! Zo kan onze community bezig blijven met Arabisch leren, verbreken we samen de social-distancing en kunnen we elkaar blijven motiveren om het beste te maken van deze bijzondere periode. Meedoen? Stuur ons een e-mail naar info@devoorkamer.org.

Ben jij enthousiast om Arabisch Taalcafe coördinator te worden? Lees meer dan hier!

Het Arabisch Taalcafé vindt elke maandag plaats van 19:00 tot 21:00.

Nog niet helemaal wat je zocht?

We organiseren veel verschillende activiteiten in De Voorkamer en denken daarom graag met je mee om te ontdekken welk evenement het beste aansluit bij jouw persoonlijke interesses en talenten. Ben je benieuwd wat De Voorkamer jou nog meer kan bieden? Neem dan contact op met onze Community Coordinator door een mailtje te sturen naar Salma.