More selected projects

Brazilian NightBrazilian Night

Brazilian Night - Zaterdag 14 Maart

Ben je benieuwd naar de Braziliaanse cultuur? Of wil je jouw Braziliaanse cultuur delen met anderen? Kom langs tijdens de Brazilian Night, om samen de Braziliaanse cultuur te ontdekken!

Wist je dat Brazilië gekoloniseerd is door verschillende landen zoals Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, het Midden-Oosten en zelfs door Nederland? Met al deze invloeden heeft de cultuur een breed scala aan ritmes, muziek, eten, dansen, accenten, architectuur en nog veel meer ontwikkeld. We zijn erg enthousiast om dit veelzijdige land te introduceren via een muzikaal optreden door Romi Brasil. Ze zal laten zien dat Braziliaanse muziek niet alleen voor grote feesten en carnaval is. Ook brengen we de unieke smaak van Açai-sap en Tapioca mee op de avond. Dit is typisch inheems voedsel uit het noorden en noordoosten van Brazilië. Natuurlijk geen maaltijd zonder het heerlijke Brazilliaanse dessert: Brigadeiros!

Dansen kan natuurlijk niet ontbreken deze avond, dus zorg ervoor dat je je dansschoenen aantrekt om de "Samba of foot" te leren. Geen uitleg nodig, kom het zelf ontdekken! Eén tip: bereid je voor om los te gaan!

Voel je welkom! Bem-vindos!

Groen and Co. Bakery Shop
Tapioca Company

Heb je een vraag? Stuur ons e-mail!

Datum: 14 Maart, 2020
Tijd: 19:00 - 22:00
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225


Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina