More selected projects

buren voor burenburen voor buren

Buren voor Buren

Woon jij in Lombok? Lijkt het jou leuk jouw nieuwe buren te ontmoeten? Dit is jouw kans! 

Iets voor een ander doen. Wij denken dat dat een van de mooiste en fijnste manieren is om vrienden te maken. Op zondag 21 mei willen we de talenten van nieuwkomers laten zien en samen met jou, en heel de Lombokse gemeenschap, een leuke dag organiseren. 

In het Buren voor Buren evenement, zullen nieuwe buren hun talenten inzetten voor de Lombokse gemeenschap!
Zo is er bijvoorbeeld een fotograaf uit Syrië die familiefoto’s maakt, een getalenteerde kapper die met elk kapsel raad weet en een bakker die traditionele lekkernijen voor je bakt. Allemaal gratis. 

Kom ook naar het evenement en geniet van alle talenten van de nieuwe buren in Utrecht, doe mee met een van de activiteiten of geniet gewoon, tijdens een leuk gesprek, van een kopje koffie en een van de lekkernijen. 

Wil je helpen, of een van jouw talenten delen? Neem dan contact op via de mail:
Doemee@devoorkamer.org

Neighbour voor Neighbour

Do you live in Lombok? Do you want to meet your new neighbours? This is your chance!

Do you agree that the best way of making friends is to do something for other people? 
Come and enjoy the different talents and workshops stalls, discover the stories of the people, and get an inspired by the wonderful collaborations and creativity of De Voorkamer team.
De Voorkamer will become a celebration of people’s skills, fun workshops and much more! All free of charge.

The Buren voor Buren event is the ultimate opportunity to meet and engage with the new neighbors in Lombok. To have fun, and to welcome them into the local community. 

At De Voorkamer Buren voor Buren event you can find not only beauty stalls, massage spot, and photography studio, but as well the Cafeteria, with fresh coffee, tea and sweets and the objects line made by the previous team.

Date : 21 May, 2017
Time : 12:00 - 18:00
Location : De Voorkamer, Kanaalstraat 225