More selected projects

burtburt

Buurttour: Lino Editie - Zondag 27 Juni 

Je hebt ze vast al voorbij zien komen; de lino prints van De Voorkamer. Bij deze kunstvorm gebruiken we kleine platen linoleum (lino) waar we in snijden om vormen, afbeeldingen en patronen te maken. Na het snijden in de lino kunnen we inkt of verf toevoegen om onze afbeelding op papier af te drukken! De groep creatievelingen die deze prints bij De Voorkamer maakt, wil jullie graag laten zien waar ze aan hebben gewerkt. Daarom staat deze buurttour door Lombok in het teken van hun creaties en persoonlijke verhalen!

Na een heerlijk kopje koffie of thee bij De Voorkamer ga je in kleine groepjes op pad. Tijdens de verschillende stops bekijk je de kunstwerken, lees je verhalen en maak je zelf ook een kleine print! Ook stimuleren we aan de hand van kleine oefeningen de uitwisseling van taal. Zo biedt deze tour zelfs in tijden van corona een mogelijkheid om op een veilige manier verbonden te blijven en Nederlands te leren.

We raden deelnemers aan om een mondkapje te dragen en om 1,5 meter afstand te bewaren. Om de coronaregels zo goed mogelijk na te komen worden de groepjes in timeslots waarin zij de tour beginnen. Je begint ergens tussen 13:00 en 14:30 en de tour duurt minimaal een uur.

Schrijf je hier in als je Nederlands spreekt: https://forms.gle/6NFfZMvJEkck42XcA
Schrijf je hier in als je Nederlands wilt oefenen: https://forms.gle/zHJFWsLazH4quPjf7

Algemene informatie

Datum: Zondag 27 Juni
Tijd: Aanvang tussen 13:00 en 14:30

Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225, Utrecht 

Heb je een vraag?

Stuur ons e-mail! info@devoorkamer.org
Blijf op de hoogte via onze Facebook page