More selected projects

gamebuurttourgamebuurttour

Buurttour Spelletjes - Zondag 30 Mei

Spelletjes spelen, wie houdt er niet van? Deze buurttour is in samenwerking met ons “Straffe Koffie” project. Normaal gesproken wordt De Voorkamer tijdens dit evenement omgetoverd tot een Arabisch, Eritrees of ander koffiehuis en genieten bezoekers van koffie, muziek, verhalen en natuurlijk spelletjes. Om dat toch een beetje te kunnen doen staat de buurttour in het teken van spelletjes en verhalen uit verschillende culturen!

Na een heerlijk kopje koffie of thee bij De Voorkamer ga je in tweetallen op pad. Tijdens de verschillende stops lees je persoonlijke verhalen en speel je kleine spelletjes. Samen gaan we ontdekken wat spelletjes betekenen voor mensen uit verschillende culturen.

Ook stimuleren we aan de hand van kleine oefeningen de uitwisseling van taal. Zo biedt deze tour zelfs in tijden van corona een mogelijkheid om op een veilige manier verbonden te blijven met elkaar.

We raden deelnemers aan om een mondkapje te dragen en om 1,5 meter afstand te bewaren. Om de coronaregels zo goed mogelijk na te komen worden de tweetallen ingedeeld in timeslots waarin zij de tour beginnen. Je begint ergens tussen 13:00 en 14:30 en de tour duurt minimaal een uur.

Let op!
Schrijf je hier in als je Nederlands spreekt: https://forms.gle/N4PxqDrhk67emYUN6

Schrijf je hier in als je Nederlands wilt oefenen: https://forms.gle/8pie4kqPVMxbfw2e9

Algemene informatie

Datum: Zondag 30 Mei
Tijd: Aanvang tussen 13:00 -14:30
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225, Utrecht

Heb je een vraag?

Stuur ons e-mail! info@devoorkamer.org
Blijf op de hoogte via onze Facebook page