More selected projects

womenswalwomenswal

Buurttour & Women's Café: Women's Walk - Zaterdag 5 Juni

Welkom bij het Women Cafe: een plek waar vrouwen met diverse culturele achtergronden, oude en nieuwe ‘buren’, samen komen om elkaar te leren kennen, verhalen uit te wisselen en nog meer betrokken te raken bij de lokale community!

Je bent van harte welkom bij onze eigen editie van De Voorkamer buurttour. Dit is een tour door de buurt, die samen met mensen uit onze community ontwikkeld is. In onze buurttour kunnen we elkaar leren kennen door verhalen te delen en kleine opdrachten te uit te voeren. De tour begint bij De Voorkamer, waar je een kaart van de tour en iets warms te drinken meekrijgt. De tour doe je in tweetallen. Samen met een andere vrouw ga je de buurt verkennen, oefen je diverse talen en deel je verhalen over vriendschap, liefde en sisterhood.

Laat ons weten welke talen je spreekt en welke taal je zou willen oefenen. We zullen je vervolgens matchen met iemand waarmee je samen de tour gaat lopen. Heb je al een buddy, vriendin of buurvrouw met wie je de tour wil lopen? Laat het ons weten!

Meld je aan via deze link

Zorg ervoor dat je warm gekleed bent en dat je telefoon opgeladen is. We raden deelnemers aan om een mondkapje te dragen en om 1,5 meter afstand te bewaren.

Algemene informatie

Datum: Zaterdag 5 Juni
Tijd:
Aanvang tussen 12:00
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225, Utrecht

Heb je een vraag?

Stuur ons e-mail! info@devoorkamer.org
Blijf op de hoogte via onze Facebook page