More selected projects

CSCS

Culture Shock | S02E08 @ De Nijverheid: Erwin Tuijl & Aktaş Erdoğan

Culture Shock is een artistiek en sociaal experiment waarbij muzikanten met verschillende culturele achtergronden worden uitgenodigd om elkaar te ontmoeten en voor de allereerste keer samen te creëren. Ook deze zomer werken we weer samen met De Nijverheid om Culture Shock te brengen op het gezelligste openluchtpodium van Utrecht!

Met veel plezier kondigen we het duo van deze maand aan:
De Nederlandse producer en synthesizer tovenaar Erwin Tuijl van het spectaculaire Utrechtse electro-rock duo Pocket Knife Army ontmoet Aktaş Erdoğan, multi-instrumentalist componist met Turkse, Armeense en Koerdische roots.

We kijken er erg naar uit om te horen wat deze geweldige muzikanten op het podium zullen brengen als resultaat van hun eerste samenwerking. De enige hint die we hebben is dat we veel improvisatie mogen verwachten!

De toegang is gratis, maar om de optredens te kunnen beluisteren is een koptelefoon nodig. Deze is te huur bij De Nijverheid voor €2,50. Let op: als je Culture Shock wilt steunen, kan je meer doneren dan de €2,50. Bedankt voor jullie steun!

Hopelijk tot daar!

Algemene informatie

Datum: Zaterdag 28 augustus
Tijd: 20:00
Locatie: De Nijverheid, Nijverheidskade 15, Utrecht

Heb je een vraag?

Stuur ons e-mail! info@devoorkamer.org
Blijf op de hoogte via onze Facebook page