More selected projects

CSCS

Culture Shock: - Mash Up: Tarang Poddar & Hugo Ariëns

Culture Shock is terug bij De Nijverheid! In de Mash Up van deze maand horen we frisse en vooral geïmproviseerde muziek van de Indiase tablavirtuoos Tarang Poddar en de Nederlandse improvisator Hugo Ariens op gitaar en elektronica.

Keenkudu & De Voorkamer presenteert: 'Culture Shock - Mash Up' is een experiment gebaseerd op nieuwe samenwerkingen tussen muzikanten met verschillende culturele achtergronden. De eerste Mash Up van het seizoen brengt voor het eerst twee grote Utrechtse componisten samen.

__Hugo Ariens

Hugo Ariëns (1996) is een musicus performancekunstenaar gevestigd in Utrecht. Hij heeft een diepe fascinatie voor geluid die voortkomt uit zijn voortdurende obsessie met de sonische eigenschappen van zijn instrument, de gitaar. Door gebruik te maken van verschillende voorbereidingen vergroot hij de mogelijkheden van hoe de gitaar kan klinken en in welke muzikale context hij kan werken.

__Tarang Poddar

Het spel van Tabla-speler en zanger Tarang Poddar is diep geworteld in zijn Indiase roots, maar hij past zijn technieken en ritmische zang net zo gemakkelijk en indrukwekkend toe op elke muziekstijl van over de hele wereld. Na Tabla Drumming te hebben gestudeerd in een strikte Guru Shishya-traditie en daarnaast drumstel te hebben gespeeld, ontleent hij zijn stijl aan een breed spectrum van stijlen, waaronder Indisch Klassiek, Jazz en Funk. Tarang verkent constant de kruising van muzikale ideeën, culturen en tradities.

Algemene informatie

Datum: Vrijdag 11 september 2020
Tijd: 20:00 - 23:00
Locatie: De Nijverheid - Nijverheidskade 15, 3534 AZ Utrecht
Evenement partner: De Nijverheid

Heb je een vraag?

Stuur ons e-mail! info@devoorkamer.org
Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina