More selected projects

hirza Athalja & Nawras Altakyhirza Athalja & Nawras Altaky

Culture Shock - Mash Up: Thirza Athalja & Nawras Altakyz - Zaterdag 30 November

Keenkudu presenteert: 'Culture Shock - Mash Up' een experiment gebaseerd op nieuwe samenwerkingen tussen muzikanten met verschillende culturele achtergronden. De eerste Mash Up van het seizoen brengt twee geweldige componisten van Utrecht voor het eerst samen.

De Syrische oudist / zanger Nawras Al Taky en de Nederlandse zanger / pianist Thirza Athalja werken aan nieuwe muziek die geïnspireerd zijn op de combinatie van hun eigen culturele en artistieke achtergrond. Mis dit exclusieve optreden niet!

https://www.thirzaathalja.com/
https://www.facebook.com/Nawrastaky/

Na de show zullen we praten over hun samenwerkingsproces en ze beter leren kennen in een informele Q & A-sessie.

Deuren openen om 20.00 uur

Entree: € 5

Heel erg bedankt aan onze partner dB's!

‘Culture Shock’ is een pilot van een subproject van De Voorkamer. Een project waarin artiesten met diverse achtergronden worden uitgenodigd om samen te werken aan culturele en interdisciplinaire activiteiten. Het programma kent drie aspecten. We organiseren avonden waarbij professionele muzikanten hun bestaande werk delen met ons publiek ‘Culture Shock - Band’ of ‘Solo’. We brengen muzikanten en andere kunstenaars samen om zo nieuw werk te genereren en te presenteren tijdens ‘Culture Shock - Mash Up’ avonden. 
Als laatste bieden we de mogelijkheid voor onze community om zelf in kennis en talent te delen in o.a. workshops en improvisatieavonden zoals On The Spot.

‘Cultue Shock - Mash Up’ avonden zijn experimentele multidisciplinaire muzikale avonden waarbij twee professionals uit de creatieve sector voor de eerste keer worden samengebracht. Ze bundelen hun talent en produceren samen muzikaal/visuele producties.

Heb je een vraag? Stuur ons e-mail!

Datum: 30 November, 2019
Tijd: 20:00 - 23:00
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225


Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina