More selected projects

CSjuneCSjune

Culture Shock |S04E06: Aseo Friesacher & Kana Fuefuki

De volgende editie van Culture Shock is een speciale editie! De Japanse fluitiste Kana Fuefuki reist helemaal vanuit Japan naar Europa en werkt in deze editie van Culture Shock samen met de Oostenrijkse jazzpianist Aseo Friesacher.

Ze hebben elkaar aanvankelijk online gevonden en zijn begonnen met videosamenwerkingen tijdens Corona. Hun focus ligt op het samenvoegen van de Japanse wereld met Jazz muziek. En met Aseo's Japans geïnspireerde composities hebben ze hun eigen muzikale richting gevonden.

Kom zaterdag 24 juni 20:30 naar De Voorkamer, haal je kaarten (€7,50) aan de deur, drink een drankje en praat met ons mee, showtime om 21:00. We hopen jullie allemaal te zien!

_Culture Shock?

Culture Shock is een platform voor nieuwe cross-culturele muzikale samenwerkingen van De Voorkamer. Het faciliteert artistieke en sociale ervaringen waarbij muzikanten met verschillende culturele achtergronden worden uitgenodigd om voor het eerst samen te creëren, een unieke ervaring voor te bereiden en deze op het podium te brengen. Elke maand debuteert een vers duo hun live performance.

Algemene informatie

Datum: Zaterdag 24 juni
Tijd: 20:30 - 22:00
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225 Utrecht

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar: info@devoorkamer.org