More selected projects

btmusiekbtmusiek

'Muziek' Buurttour  - Zondag 25 April 

Muziek heeft een plek in iedere cultuur en heeft daarom ontelbare vormen. Van klassiek tot rap, van een solo muzikant tot een orkest, van traditionele instrumenten tot elektronische muziek. Wat het ook is, muziek heeft de kracht om mensen met elkaar te verbinden. Daarom nemen we jullie met deze buurttour editie graag mee op een muzikale reis door Lombok.

Na een heerlijk kopje koffie of thee bij De Voorkamer ga je in tweetallen op pad. Tijdens de verschillende stops lees je persoonlijke verhalen, beluister je muziek en er zullen zelfs live optredens zijn! Samen gaan we ontdekken wat muziek betekent voor mensen uit verschillende culturen.

Ook stimuleren we aan de hand van kleine oefeningen de uitwisseling van taal. Zo biedt deze tour zelfs in tijden van corona een mogelijkheid om op een veilige manier verbonden te blijven met elkaar.

We raden deelnemers aan om een mondkapje te dragen en om 1,5 meter afstand te bewaren. Om de coronaregels zo goed mogelijk na te komen worden de tweetallen ingedeeld in timeslots waarin zij de tour beginnen. Je begint ergens tussen 13:00 en 14:30 en de tour duurt minimaal een uur.

Kosten: gratis

Let op!
Schrijf je hier in als je Nederlands spreekt: https://forms.gle/7o4aifqLsLStKaDs7
Schrijf je hier in als je Nederlands wilt oefenen: https://forms.gle/u7Lv7qJm4X5NsBMX7

Algemene informatie

Datum: Zondag 25 April
Tijd:
 Aanvang tussen 13:00 en 14:30
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225, Utrecht

Heb je een vraag?

Stuur ons e-mail! info@devoorkamer.org
Blijf op de hoogte via onze Facebook page