More selected projects

btmusiekbtmusiek

'Muziek' Buurttour Tweede Editie - Zondag 9 Mei 

Bij deze tweede editie zullen er geen live optredens zijn maar er is genoeg te beluisteren!

Muziek heeft een plek in iedere cultuur en heeft daarom ontelbare vormen. Van klassiek tot rap, van een solo muzikant tot een orkest, van traditionele instrumenten tot elektronische muziek. Wat het ook is, muziek heeft de kracht om mensen met elkaar te verbinden. Daarom nemen we jullie met deze buurttour editie graag mee op een muzikale reis door Lombok.

Na een heerlijk kopje koffie of thee bij De Voorkamer ga je in tweetallen op pad. Tijdens de verschillende stops lees je persoonlijke verhalen en beluister je muziek. Samen gaan we ontdekken wat muziek betekent voor mensen uit verschillende culturen.

Ook stimuleren we aan de hand van kleine oefeningen de uitwisseling van taal. Zo biedt deze tour zelfs in tijden van corona een mogelijkheid om op een veilige manier verbonden te blijven met elkaar.

We raden deelnemers aan om een mondkapje te dragen en om 1,5 meter afstand te bewaren. Om de coronaregels zo goed mogelijk na te komen worden de tweetallen ingedeeld in timeslots waarin zij de tour beginnen. Je begint ergens tussen 13:00 en 14:30 en de tour duurt minimaal een uur.

Schrijf je hier in als je Nederlands spreekt: https://forms.gle/baUCeyAFquhTKDQy9                                                      Schrijf je hier in als je Nederlands wilt oefenen:
https://forms.gle/f7dNXwxqrh9KMfVJA

Algemene informatie

Datum: Zondag 9 Mei 2021
Tijd:
 Aanvang tussen 13:00 en 14:30
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225, Utrecht

Heb je een vraag?

Stuur ons e-mail! info@devoorkamer.org
Blijf op de hoogte via onze Facebook page