More selected projects

NL Taalcafe3NL Taalcafe3

Nederlands Taalcafé - Elke dinsdagavond

 Inschrijving verplicht voor deelnemers en taalcoaches! 
 
Het Nederlands Taalcafé is terug in De Voorkamer! Nu kunnen we weer genieten van live activiteiten en samen zijn. 
Elke dinsdagavond organiseren we in De Voorkamer een Nederlands taalcafé. Het idee hierachter is dat mensen met verschillende culturele achtergronden elkaar kunnen ontmoeten en in gesprek kunnen gaan. Hiermee is De Voorkamer zowel een ontmoetingsplek als een plek waar Nederlands geleerd wordt.  
 
Maar vanwege de Corona maatregelen kunnen er helaas maar 14 mensen tegelijkertijd op locatie zijn (inclusief coördinatoren en coaches). Hierdoor moeten we wat aanpassingen maken in het programma. We zullen daarom ons gebruikelijke evenement organiseren, maar met twee verschillende rondes op dezelfde avond. De eerste ronde is van 19:30 - 20:30, en de tweede ronde is van 21.00 tot 22.00. Na de eerste ronde wisselen de deelnemers én coaches. We hebben twee formulieren gemaakt voor deelnemers aan de fysieke taallessen, een voor de EERSTE ronde van 19:30 tot 20:30 en een voor de TWEEDE ronde van 21:00 tot 22:00. Vul het formulier in van de ronde waaraan je wilt deelnemen.  
 
Op 8 December is de eerste ronde voor de deelnemers om19:30- 20:30:  hier.

Op 8 December is de tweede ronde voor de deelnemers om 21:00- 22:00: hier
 
 Lijkt het je leuk om taalcoach te worden op 8 December bij het Nederlands Taalcafé? Geef je dan op via dit formulier: hier.
 

Algemene informatie

Datum: Elke dinsdagavond
Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225, Utrecht

Heb je een vraag?

Stuur ons e-mail! info@devoorkamer.org
Blijf op de hoogte via onze Facebook page