More selected projects

Frottage WorkshopFrottage Workshop

Online Straffe Koffie: Frottage Workshop - Woensdag 27 Mei

Een paar weken geleden organiseerden de getalenteerde HKU studenten Marie-Louise, Ciel en Joanna een online evenement die grote indruk maakte! 

Door afdrukken te maken van hun interieur recreëerden onze kunstenaars hun eigen (voor)kamers. Deze pareltjes gunnen je een kijkje in de kamers van Ana, Benjamin, Edom, Mahmood, Pim, Susanne en Yvonne.

--------------------------------------------------------------------------- Archive ---------------------------------------------------------------------------

Woensdag 27 mei van 19:00 – 21:00 staat er weer een digitale meeting gepland!
Ciel, Joanna en Marie-Louise, drie studenten van de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht, geven een workshop ‘frottage’. Iedereen is welkom om mee te doen!
Tijdens de workshop gaan we frottages maken. Je haalt hierbij inspiratie uit je eigen interieur. Hiernaast gaan we schetsen en tekeningen maken en schrijf je een korte tekst. Uiteindelijk komen we samen tot verschillende collages.

Aan het einde van de bijeenkomst vragen wij jullie om een foto te maken van je werk. Hiervan gaan wij (Ciel, Joanna en Marie-Louise) als alles lukt kaarten laten drukken die jullie vervolgens kunnen bestellen bij de voorkamer! Zo kunnen we elkaar een kaartje sturen en ons op deze manier wat meer verbonden voelen in deze tijd.

Wat heb je nodig?

- Eén potlood (het liefste met een zachte punt)
- Fineliner/zwarte stift/pen
- (Foto)camera/mobiel
- A4 papier (minstens 4 velletjes)

General information

Datum: 17 June, 2020
Tijd: 19:00 - 21:00
Locatie: online

Heb je een vraag?

Stuur ons e-mail: info@devoorkamer.org
Blijf op de hoogte via onze Facebook page