More selected projects

Banner Perspectives Borders-34Banner Perspectives Borders-34

Perspectives: Borders- vrijdag 11 December en zaterdag 12 December

Met trots kondigen we de nieuwe editie van Perspectives over "Borders" in De Voorkamer aan. 

Waar denk jij aan als je aan grenzen denkt? Wat is een grens in de nieuwe geglobaliseerde maar gepolariseerde wereld? Wat is de invloed van grenzen op je dagelijks leven? Wat is jouw persoonlijke ervaring met grenzen? En is het alleen de mens die grenzen creëert?

Perspectives is een programma om inclusiviteit en acceptatie in De Voorkamer te bevorderen door het creëren van een veilige plek voor mensen van alle achtergronden om de dialoog aan te gaan, meningen te delen en ideeën op te doen over actuele onderwerpen die iedereen aangaan. Grenzen beïnvloeden iedereen op veel verschillende manieren. De Voorkamer vindt het cruciaal om te reflecteren op deze ervaringen, de verschillende aspecten ervan te onderzoeken en verhalen over dit onderwerp van mensen uit onze community te delen.  

Ben je nieuwsgierig om van elkaar te leren over deze vragen? Kom en ontdek en maak deel uit van onze discussie. Voorafgaand aan het evenement willen we jullie vragen om ons foto's te sturen van iets dat je doet denken aan een grens, concreet of abstract.

Geef je nu op door je aan te melden via de link (formulier). Er is een gelimiteerd aantal plaatsen en vergeet niet je mondkapje!
De eerste sessie op vrijdag 11 December om 19:00 https://forms.gle/YzFryESQcxdkAAiG
De tweede sessie op zaterdag 12 December om 16:00 https://forms.gle/87ja6MyKFZeo8xuM8

De Voorkamer hanteert de huidige regelgeving omtrent Covid-19 en buurthuizen. We zetten ons in om op een veilige manier community-activiteiten te blijven organiseren.

Datum: 11 December 2020 en 12 December 2020
Tijd: 19:00 (de eerste sessie) en 16:00 (de tweede sessie)
Locatie: De Voorkamer, Knaalstraat 225, 3531CJ, Utrecht

 

Heb je een vraag?

Stuur ons e-mail! info@devoorkamer.org
Blijf op de hoogte via onze Facebook page