More selected projects

perspers

Perspectives: Duurzaamheid

We zijn heel enthousiast over de nieuwe editie van Perspectives: Duurzaamheid!

Duurzaamheid is een onderwerp dat de laatste tien jaar steeds meer aandacht heeft gekregen in media en politiek. Groene energie, slimme steden, 'consuminderen' en recycling zijn enkele voorbeelden van ideeën die verbonden zijn met het ideaal van een duurzame toekomst. Duurzaamheid gaat over het vinden van een manier om als samenleving te leven zonder de bestaansmiddelen van toekomstige generaties in gevaar te brengen. 

Op het eerste gezicht lijkt dit rechttoe rechtaan, we moeten gewoon de klimaatverandering oplossen, toch? Voor veel mensen blijft duurzaamheid echter een vaag begrip. Hoe moet deze toekomst worden bereikt? Moeten andere maatschappelijke problemen (armoede, oorlog, huisvesting, gezondheidszorg, ongelijkheid) niet voorrang krijgen? Wat betekent het voor onze manier van leven? Wie is er verantwoordelijk voor? Is het de moeite waard om ernaar te streven?

Om nieuwe perspectieven te krijgen op dit relevante onderwerp en om jullie mooie glimlach terug te zien, nodigen wij je van harte uit om deel te nemen! Meld je hier aan: https://forms.gle/qQfNLzVSpHDbraZJA

Praktische informatie

Datum: Donderdag 13 oktober
Tijd: 19:00 - 21:00
Locatie: BAK, Basis voor Actuele Kunst. Pauwstraat 13A, Utrecht

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar tjasa@devoorkamer.org.