More selected projects

perspectivesperspectives

Perspectives: Grenzen

Wat zijn persoonlijke grenzen? Waarom zijn ze belangrijk voor ons? Hoe beïnvloeden ze onze relaties op persoonlijk en collectief vlak? Tijdens het evenement nodigen De Voorkamer en het Perspectives team jullie uit om te kiezen uit een menu van vragen die zich richten op het onderwerp persoonlijke grenzen. Jullie keuzes zorgen voor een avond vol interessante en persoonlijke gesprekken.

Perspectives is een uniek project dat lokale, nieuwkomer- en minderheidsgemeenschappen in Utrecht samenbrengt voor interculturele bijeenkomsten waar we een verscheidenheid aan kwesties zullen bespreken die onze levens beïnvloeden.

Er worden verschillende lezingen en evenementen georganiseerd rond thematische onderwerpen, waarbij elk evenement bedoeld is om een open dialoog, leren en creativiteit tussen groepen over kwesties van individueel en collectief belang aan te moedigen. De evenementen dienen als een open ruimte voor mensen van alle achtergronden om kwesties aan de orde te stellen die relevant zijn voor hun leven in Nederland.

Schrijf je hier in als je mee wil doen:
https://forms.gle/RLSrjz8sBHH9Qo9E6

Algemene informatie

Datum: Donderdag 19 mei
Tijd: 19:00 - 21:00
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225, Utrecht

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@devoorkamer.org