More selected projects

Perspectives Lombok_DialoguePerspectives Lombok_Dialogue

Perspectives: Lombok - Dialogue - Vrijdag 13 Maart 

Als onderdeel van de activiteitenreeks Perspectives en als onderdeel van de gemeenschap van Lombok zal De Voorkamer een volledige maand wijden aan onze wijk Lombok.

Na het betekenisvolle dialoog dat we hebben gevoerd tijdens het Lombok Festival organiseert De Voorkamer samen met Max Besana en het team van No Seat at the Table een nieuw dialoog. We zullen verder gaan met ons gesprek over leven in een snel veranderend Lombok. De focus van het dialoog zal liggen op veranderingen in de betaalbaarheid van woningen en het dagelijks leven in Lombok en de invloed hiervan op sociaal-economische omstandigheden van de lokale bewoners.

De coördinator van het evenement is Max Besana, een filosoof en inwoner van Lombok. No Seat At The Table is een grafisch boek over gentrificatie en tijde van stedelijke transformaties in verschillende steden in Turkije en Nederland, waaronder onze Utrechtse wijk Lombok. Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere uitwisseling van ervaringen en ideeën.

Perspectives is een uniek project dat lokale bewoners, nieuwkomers en minderheidsgroepen in Utrecht bij elkaar brengt voor interculturele activiteiten, gericht op verscheidene thema’s die van invloed zijn op hun leven.

Heb je een vraag? Stuur ons e-mail!

Datum: 13 Maart, 2020
Tijd: 19:00 - 21:30
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225


Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina