More selected projects

Perspectives - Lombok- DialoguePerspectives - Lombok- Dialogue

Perspectives: Lombok - Dialogue - Woensdag 15 Juli

Als onderdeel van de activiteiten van Perspectives en van de gemeenschap van Lombok zal De Voorkamer een dialoog wijden aan onze mooie wijk Lombok. 

Na de betekenisvolle dialoog tijdens Lombok Festival organiseert De Voorkamer samen met Max Besana en het team van No Seat At The Table een nieuwe dialoog. We zullen verder gaan met ons gesprek over leven in de snel veranderend wijk Lombok. De focus van het dialoog zal liggen op veranderingen in de betaalbaarheid van woningen en het dagelijks leven in Lombok en de invloed hiervan op sociaal-economische omstandigheden van de lokale bewoners. 

De coördinator van het evenement is Max Besana, een filosoof en inwoner van Lombok. No Seat At The Table is een grafisch boek over gentrificatie in tijden van stedelijke transformaties in verschillende steden in Turkije en Nederland, waaronder onze Utrechtse wijk Lombok. Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere uitwisseling van ervaringen en ideeën. 

Perspectives is een uniek project dat lokale bewoners, nieuwkomers en minderheidsgroepen in Utrecht bij elkaar brengt voor interculturele activiteiten, gericht op verscheidene thema’s die van invloed zijn op hun leven. 

General information

Datum: 15 Juli, 2020
Tijd: 19:00 - 21:30
Locatie: Molen de Ster, Molenpark 3, Utrecht
Evenement partner:
No Seat At The Table

Heb je een vraag?

Stuur ons e-mail! info@devoorkamer.org
Blijf op de hoogte via onze Facebook page