More selected projects

persppersp

Perspectives: "Lost and Found: A Journey Towards Home" - Donderdag 10 Juni 

Waar is thuis? Waarom hebben we een "thuis" nodig, een plaats waar we thuishoren? Hoe manifesteert "thuis" zijn betekenis in ons leven? Is het mogelijk om "thuis" te (her)creëren ? Is "thuis" een vaststaand concept of iets dat aan het veranderen is? Is de betekenis van thuis in de loop van ons leven veranderd? We leven in een meer gemobiliseerde, geglobaliseerde en technologische wereld. In welke mate worden de betekenis en het concept van thuis hierdoor beïnvloed? Moeten we thuis door een andere bril bekijken?

Dit zijn de vragen die we onszelf stelden en we hopen dat we er samen over kunnen nadenken tijdens dit Perspectives evenement "Lost and Found: A Journey Towards Home". Perspectives is een informatief project in De Voorkamer dat probeert om acceptatie en inclusiviteit te bevorderen door een veilige ruimte te creëren om verschillende verhalen over een onderwerp te delen.

Als je geïnteresseerd bent in het delen van je perspectief en het verkennen van andere manieren en definities van thuis, die beter aansluiten bij onze nieuwe wereld en uiteenlopende persoonlijke ervaringen daarmee, kom dan op 10 juni!

Het evenement zal plaatsvinden bij De Voorkamer en het zal grotendeels in het Engels zijn. Schrijf je hier in als je mee wil doen.

Algemene informatie

Datum: Donderdag 10 Juni
Tijd: 19:00-21:00

Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225, Utrecht 

Heb je een vraag?

Stuur ons e-mail! info@devoorkamer.org
Blijf op de hoogte via onze Facebook page