More selected projects

Plastic Fantastic_Skill Swap_PerspectivesPlastic Fantastic_Skill Swap_Perspectives

Skill Swap: Plastic Fantastic/Perspectives - Zaterdag 21 Maart

Zaterdag 21 maart hebben we twee nieuwe vrijwilligers die met ons hun skills komen swappen. Dit keer zijn het Upcycle Koningin Marcia van Tulder en illustrator Bob Mollema van No Seat At The Table. We gaan lampenkappen maken van plastic flessen!
 
In het kader van het verdiepingsprogramma Perspectives staat De Voorkamer de hele maand maart in het thema van Lombok. Daarom zetten we deze wijk graag in de spotlights tijdens de Skills Swap. Samen met Bob gaan we dit lichtje laten schijnen door op de lampenkappen te tekenen.
 
Wil je meedoen? Leuk! In één lampenkap gaan drie plastic flessen (wel drie van dezelfde dan). Het is handig om je eigen flessen mee te nemen, maar we hebben er hier ook genoeg liggen.

Kinderen vanaf 10 jaar zijn wel welkom met paps of mams. Neem ook je buurvrouw of buurman mee en wees welkom. Meld je aan door een mailtje te sturen naar: mirelle@devoorkamer.org

Over Skill Swap:
Oproep aan alle dichters, rappers, vaders, moeders, buren, fotografen, koks, kunstenaars, dansers, zangers en muzikanten: Wat heb jij altijd al eens willen doen? die oude stoel stofferen? schaken? Of ben jij juist een meester in collages maken. Wil jij nieuwe vaardigheden leren en denk je dat jij iemand in ruil daarvoor kan helpen met jouw fotografie skills? Dit jaar willen wij het nieuwe vrijwilligerswerk in Lombok introduceren waarin de buren centraal staan. We willen samen een duurzame relatie opbouwen. Dus kom naar De Voorkamer om talent te swappen!
 
Wil jij zelf een workshop geven? mail dan naar: mirelle@devoorkamer.org
Je kan natuurlijk ook meedoen als deelnemer, kom gewoon langs!
 
No Seat At The Table is een grafisch boek over gentrificatie en tijde van stedelijke transformaties in verschillende steden in Turkije en Nederland.

Heb je een vraag? Stuur ons e-mail!

Datum: 21 Maart, 2020
Tijd: 14:00 - 16:00
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225


Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina