More selected projects

Banner straffe koffieBanner straffe koffie

Straffe Koffie - Woensdag 4 augustus

Straffe Koffie is eindelijk weer terug! We mogen elkaar eindelijk weer in het echt ontmoeten in De Voorkamer. Straffe Koffie is een laagdrempelig ontmoetingsevenement in De Voorkamer. Het vindt om de week op woensdagavond plaats vanaf 19.00 uur. Bezoekers genieten van koffie, muziek, verhalen, gesprekken en dagen elkaar uit spellen te spelen.

Deze keer spelen we Bingo en samen zorgen we voor de prijsjes! Een kledingstuk gekocht wat je nooit draagt, een cadeautje gekregen dat achter in de kast blijft liggen? Dit zijn pas voorbeelden. Neem iets mee en maak een ander er blij mee!* Wie weet neem je zelf ook weer iets leuks mee naar huis.
(*Het is niet de bedoeling dat je iets koopt, als je niks hebt om te ruilen hoef je natuurlijk niks mee te nemen!)

We spelen een ronde met cijfers, om even op te warmen. Daarna spelen we een echte Voorkamer ronde met onder andere Utrechtse buurten, voorwerpen uit De Voorkamer en ingrediënten voor Straffe Koffie.

Bij Straffe Koffie is iedereen welkom: buurtbewoners, stadsgenoten en nieuwkomers. Kom ook als je mensen wil ontmoeten, de Voorkamer eens van binnen wilt zien of als je gewoon lekker een potje wilt sjoelen.

In verband met de coronamaatregelen mogen we helaas maar 12 bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Schrijf je daarom snel in: https://forms.gle/pFmdvXfMkXXDtx1HA

Of kom langs om te kijken of er nog een plekje vrij is!

Algemene informatie

Datum: Woensdag 4 augustus 2021
Tijd: 19:00 - 22:00
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225, Utrecht

Vragen? Stuur een berichtje: info@devoorkamer.org
Blijf op de hoogte via onze Facebook page