More selected projects

Hoe ik talent voor het leven kreeg_De ExpeditieHoe ik talent voor het leven kreeg_De Expeditie

Hoe ik talent voor het leven kreeg | De Expeditie - 5 t/m 7 Maart

Inhoud en ontmoeting komen samen in De Expeditie: het verdiepingsprogramma rondom de theaterbelevenis “Hoe ik talent voor het leven kreeg”. De Expeditie is van 5 t/m 7 maart gratis te bezoeken in de Stadsschouwburg Utrecht.

Mensen uit het AZC, statushouders, theaterliefhebbers, beleidsmakers, bedrijven, kunstenaars en bezoekers: iedereen is uitgenodigd om tijdens De Expeditie hun blikveld te verbreden, elkaar te ontmoeten en samen in gesprek te gaan over de vraag: wat vinden we menselijk?

Dat doen we met een uiteenlopend programma met debat, short documentaires, fotografie, beeldende kunst, muziek, eten en comedy en meer. Allemaal bieden zij een eigen menselijk perspectief op hoe het is het om te vluchten en een nieuw leven op te bouwen in een vreemd land.

Het programma bestaat onder meer uit een voorstelling van het Café Theater Festival (De Turkije-deal), films van Movies that Matter, exposities van Humanity House en Stichting de Vrolijkheid, een installatie van Studio L.A, talkshows met wisselende gasten, eten van Safa’s Kitchen, livemuziek, workshops en een Dabke night afterparty.

Toegang: gratis (excl. ticket voorstelling)
Tijden: 14:00-0:00
Kijk voor het uitgebreide programma op talentvoorhetleven.nl

 

Heb je een vraag? Stuur ons e-mail!

Datum: 5 t/m 7 Maart
Tijd: 14:00 - 00:00
Locatie: Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht


Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina