More selected projects

Een speciaal bericht van het Turning Tables Team

Op 28 maart was het eigenlijk weer tijd voor ons maandelijkse verrassingsdiner met Turning Tables, en weet je wat? Daar hebben we ook voor gezorgd! Tenminste, voor het dessert 😀

We hebben deze video met een heel gemakkelijk recept voor jullie voorbereid. Voor dit recept heb je alleen ingrediënten en gebruiksvoorwerpen nodig die je toch al in de kast hebt liggen! Heb je er al zin in? Op naar de keuken, bind je schort maar voor, druk op de startknop en word een echte chef.

Juliene over het gerecht in de video:

Terwijl ik in het buitenland woont brengt dit gerecht me altijd zonder moeite terug naar Kaapverdië. Alle ingrediënten zijn overal ter wereld verkrijgbaar en het is super makkelijk om te maken. Je kunt het gerecht maken met of zonder citroen en kaneelstokjes, met citroen rasp in plaats van citroenschil, je kunt vanille-extract toevoegen en je kunt kaneel toevoegen wanneer je het serveert. Als echte zoetekauw hou ik van dit gerecht. Zelf hou ik ervan als het wat dikker is, zoals in de video, maar je kunt het ook wat vloeibaarder maken. Dan draai je gewoon het gas uit wanneer de vloeistof meer de textuur heeft van siroop dan van water.

Veel plezier met koken en laat me weten wat je ervan vindt.
Eet smakelijk! 🙂