More selected projects

Van Haver Tot TeffVan Haver Tot Teff

Van Haver Tot Teff - Story Night - 'Habits' - Zondag 8 December

Op 8 december 2019 organiseert De Voorkamer voor de tweede maal ‘Van Haver tot Teff’, een kleurrijk evenement vol verhalen en muziek. Tijdens dit evenement strijken de belangrijke, inspirerende en wispelturige verhalen van de mensen in en rondom de Voorkamer neer.

Elke editie oogsten we de persoonlijke verhalen van onze community. Op 8 december gaan we het hebben over ‘Habits’. Wij, mensen zijn ‘creatures of habit’. Ze zijn vaak het persoonlijkste dat we bezitten: de manier waarop we onze koffie drinken, sokken opvouwen, in welke houding we slapen. Maar gewoonten kunnen ook gedeeld worden door hele groepen mensen of een cultuur. Wat betekenen onze habits voor ons? Kunnen we ze behouden in nieuwe situaties? En hoe breken we met onze slechte gewoonten?

Planning
19:00 inloop
19:30 beginnen
21:30 einde

De verhalen zullen gedeeld worden in het Engels.

Wil je ook je verhaal vertellen, maar is het nog te vers om uitgestald te worden voor een publiek? Geef je dan op voor de volgende serie storytelling workshops waar je werkt aan stemgebruik, structuur van je verhaal, lichaamshouding en het spelen met taal. Door een mail te sturen naar info@devoorkamer.org.

Heb je een vraag? Stuur ons e-mail!

Datum: 08 December, 2019
Tijd: 19:00 - 21:30
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225

Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina