More selected projects

buurttour women cafebuurttour women cafe

Women Café Buurttour, zondag 14 February

Je kunt meedoen door je vooraf aan te melden: 
https://forms.gle/kntWfXPV96RGqxzw7

Welkom bij het Vrouwencafé; een ruimte waar vrouwen uit de buurt en nieuwkomers samen kunnen komen om elkaar te ontmoeten, verhalen uit te wisselen en meer betrokken te raken bij de lokale gemeenschap!
Deze Valentijnsdag nodigen we je van harte uit om mee te gaan op onze eigen editie van De Voorkamer's buurttour.
De Voorkamer's buurttour is een buurttour die we samen met mensen uit onze gemeenschap hebben bedacht. In deze buurttour kunnen nieuwe mensen elkaar op een makkelijke en leuke manier ontmoeten en taal uitwisselen door middel van het delen van verhalen en kleine oefeningen. Ook in tijden van corona biedt deze tour een plek om op een veilige manier verbonden en in contact te blijven.
De tour begint bij De Voorkamer, waar u een plattegrond van de tour krijgt en iets warms te drinken. We gaan in tweetallen op pad. Samen ga je de buurt verkennen, taal uitwisselen en verhalen delen over vriendschap, liefde en zusterschap.
Laat ons weten wat je interesses zijn en welke talen je spreekt, dan brengen we je in contact met iemand om de tour mee te doen! Of laat het ons weten als je al een maatje, vriend of buurvrouw hebt met wie je samen op tour wilt gaan.
Kleed je goed aan en neem je volledig opgeladen smartphone mee! Wij raden deelnemers aan een gezichtsmasker te dragen en 1,5 meter afstand te houden.

De Voorkamer hanteert de huidige regelgeving omtrent Covid-19 en buurthuizen. We zetten ons in om op een veilige manier community-activiteiten te blijven organiseren.

General information

Datum: zondag 14 February, 2021
Tijd:13:00 - 17:00
Locatie: De Voorkamer, Kanaalstraat 225, Utrecht

Drop us a line: info@devoorkamer.org
Stay up to date via our Facebook page